Jak kombinovat šperky z chirurgické oceli s oblečením?

Šperky z chirurgické oceli se těší stále větší oblibě. Jsou odolné, hypoalergenní a cenově dostupné. Navíc je k dostání v široké škále designů, takže si každý vybere. Ale jak je správně kombinovat s oblečením?

Základní pravidla:

  • Méně je někdy více: Nepřehánějte to s množstvím šperků. Raději zvolte jeden výrazný kus, například náhrdelník s přívěskem, a doplňte ho menšími náušnicemi a prstenem.
  • Slaďte styl: Šperky by měly ladit se stylem vašeho oblečení. K elegantnímu outfitu se hodí minimalistické a decentní šperky, k ležérnímu oblečení zase můžou být výraznější a extravagantnější.
  • Dbejte na barvy: Šperky by měly barevně ladit s vaším oblečením. Pokud máte na sobě tmavé oblečení, zvolte světlejší šperky, aby vynikly. Naopak k světlému oblečení se hodí tmavé šperky.
  • Nebojte se experimentovat: Neexistují žádná pevná pravidla pro kombinování šperků. Experimentujte a zkoušejte různé kombinace, abyste našli svůj vlastní styl.

Tipy pro různé styly oblečení:

Tipy pro různé příležitosti:

  • Do práce: Do práce se hodí decentní a minimalistické šperky z chirurgické oceli. Vyhněte se příliš nápadným a extravagantním kouskům.
  • Na večírek: Na večírek se hodí výraznější a elegantnější šperky z chirurgické oceli. Můžete si vybrat například náhrdelník s třpytkami, náušnice s perlami nebo náramek s kamínky.
  • Na pláž: Na pláž se hodí jednoduché a voděodolné šperky z chirurgické oceli. Vyberte si například náramek z mušlí nebo náušnice s motivem moře.

Nezapomeňte, že nejdůležitější je, abyste se ve špercích cítili sebevědomě a pohodlně.

 

Se2692095315f43518df761300e03a79bx

Ať už si vyberete jakýkoli styl, šperky z chirurgické oceli vám dodají šmrnc a podtrhnou vaši krásu.